Korparnas urmoder skulle vara stolt

Har i the Village, dar alla studenter bor, stjals det som aldrig forr. Sa sent som for tva dagar sen blev osterrikaren Matt av med sin dator, kamera, planbok - ja allt. En del har till och med blivit ranade da de gatt mellan skolan och village, och de andra lagenheterna som ligger fem minuter genom en liten mork skog, da morkret har brutit in. De som bor pa bottenplan barrikaderar sig och ar mer uppfinningsrika an aldrig forr for att skydd sig mot inbrott.

Problemet ar att tjuvarna vet att det kommer nya studenter varje termin, och ALLA har med sig sin barbara dator, kamera, mp3-spelare och andra lattkrangda prylar. Tillsammans med riktigt daliga las och fonster ar det ingen match for korparna att bryta sig in och norpa det som glanser. Det varsta ar inte att bli av med datorn. Det varsta ar att bli av med alla bilder med minnen fran en hel termin. Det, mina lasare, ar det jobbigaste for den som har drabbats.

Kommentarer
Postat av: Den där D

"Doris laser en bok. Da maste hon vara bra uttrakad... :)". DEt är så skönt att ha vänner som känner en så väl, hahahaha!!
Grattis till kommunikationsexaminationen och SNART kan vi ÄNNA träffas igen, ska bli kul!!! Vi ska ha fest i samma veva som du kommer hem så ladda för det:-) KRAMAR!

2008-05-09 @ 06:46:42
URL: http://veryflashy.blogg.se
Postat av: Viktor

Gott!!! Vilket datum e festen??

2008-05-09 @ 07:51:50
URL: http://viktorflyger.blogg.se
Postat av: Den där D

Det vet man inte än, men Viktor kommer bli bjuden, DET vet man!

2008-05-10 @ 21:54:29
URL: http://veryflashy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0